VAŽI ZA REDOVAN i REDOVAN SAMOFINANSIRAJUĆI  STUDIJ- I GODINA

OBAVJEŠTAVAJU SE STUDENTI I GODINE STUDIJA (I CIKLUS STUDIJA- REDOVAN I REDOVAN SAMOFINSIRAJUĆI STUDIJ)  DA UKOLIKO NISU DO SADA UPLATILI

I RATU ŠKOLARINE, HITNO IZVRŠE UPLATU U IZNOSU KOJI ODREĐUJE UGOVOR O STUDIRANJU KOJI SU POTPISALI PRI UPISU I TO:

REDOVAN STUDIJ- IZNOS 100,00KM (KOJU JE TREBALO UPLATITI JOŠ U OKTOBRU 2019.GODINE PRI UPISU U I SEMESTAR),

REDOVAN SAMOFINANSIRAJUĆI STUDIJ – IZNOS 1000,00KM- I RATA (KOJU JE TREBALO UPLATITI JOŠ U OKTOBRU 2019.GODINE PRI UPISU U I SEMESTAR)

DOKAZ O UPLATI TREBA DONIJETI NA STUDENTSKU SLUŽBU (UPLATNICU POPUNITI SHODNO UPUTAMA KOJE IMAJU NA WEB STRANICI I OGLASNOJ PLOČI, TE OBAVEZNO NAPISATI BROJ INDEXA PORED IMENA I PREZIMENA STUDENTA).

MOLE SE STUDENTI DA PRILIKOM POPUNJAVANJA UPLATNICA VODE RAČUNA O ISPRAVNOSTI NAPISANIH PODATAKA, JER FAKULTET ZA  POGREŠNO UPLAĆENA SREDSTVA, NE SNOSI ODGOVORNOST .

ONI STUDENTI KOJI SU UPLATILI PREDVIĐEN IZNOS NAKON POTPISIVANJA UGOVORA, A NISU DOKAZ O UPLATI DONIJELI NA STUDENTSKU SLUŽBU, TREBAJU TO ODMAH URADITI.

ROK ZA UPLATU I DOSTAVU DOKAZA O UPLATI  JE 31.01.2020.GODINE.

NAPOMINJE SE STUDENTIMA KOJI IMAJU STATUS REDOVNOG SAMOFINANSIRAJUĆEG STUDENTA, DA ĆE UPLATA II RATE ŠKOLARINE BITI PRI UPISU U II SEMESTAR, A TO JE PREDVIĐENO PO AKADEMSKOM KALENDARU U MJESECU FEBRUARU, A O ČEMU ĆE STUDENTI BITI NAKNADNO OBAVJEŠTENI.

ZA SVA EVENTUALNA PITANJA I POMOĆ, OBRATITE SE UPOSLENIMA U STUDENTSKOJ SLUŽBI LIČNO ILI NA  TEL. BROJ 033569802.

STUDENTSKA SLUŽBA