Odbrana završnih radova – II ciklus, redovni studij

/, Redovni studenti/Odbrana završnih radova – II ciklus, redovni studij

Odbrana završnih radova – II ciklus, redovni studij

O B A V J E Š T E N J E

STUDENTI REDOVNOG STUDIJA II CIKLUSA STUDIJA KOJI ŽELE DA ODBRANE ZAVRŠNI RAD U JUNU PO OBAVJESTI SA TERMINIMA KOJI SU VEĆ OBJAVLJENI TREBA (UKOLIKO VEĆ NISU) DA PREDAJU INDEX RADI SREĐENJA STUDENTSKOG DOSIJEA.

U INDEXU TREBAJU IMATI:

– UPISAN II SEMESTAR STUDIJA

– POTPIS U II SEMESTRU OD PREDMETNOG NASTAVNIKA

– UPISANE SVE OCJENE U INDEX

– DOKAZ O UPLATI 100,00 i 200,00KM NA IME ODBRANE ZAVRŠNOG RADA

– PEČAT IZ BIBLIOTEKE DA NEMAJU DUGOVANJA KNJIGA

SAMO ONI STUDENTI KOJI SE JAVE PO GORE NAPISANIM KRITERIJIMA, MOGU PRIJAVITI ISPIT PUTEM ISSS APLIKACIJE, TE IZAĆI NA ODBRANU ZAVRŠNOG RADA. NA ODBRANI ZAVRŠNOG RADA MORAJU IMATI INDEX KAKO BI IM MENTOR UPISAO U INDEX DATUM ODBRANE I OCJENU, TE OBAVJESTITI MENTORA O POTREBI DA STUDENTSKOJ SLUŽBI ODMAH NAKON ODBRANE JAVI IME I PREZIME STUDENTA KOJEM SU BILI MENTOR, TEMU ZAVRŠNOG RADA, DATUM ODBRANE, TE OCJENU ZAVRŠNOG RADA.

STUDENTI KOJI NE ISPUNE GORE NAPISANI KRITERIJ, NEĆE MOĆI DOBITI UVJERENJE O MAGISTRIRANJU. ROK ZA PREDAJU INDEXA JE 31.05.2017. GODINE.

ZA DOBIJANJE UVJERENJA O MAGISTRIRANJU, STUDENTI TREBAJU UZ INDEX NAPISATI MOLBU SA NAZNAKOM ZBOG ČEGA IM TREBA UVJERENJE O MAGISTRIRANJU. UZ MOLBU SE PREDAJU I DOKAZI O UPLATI OD 30,00KM NA IME IZDAVANJA UVJERENJA, TE DOKAZ O UPLATI 100,00KM NA IME TROŠKOVA IZRADE DIPLOME (OBJE UPLATNICE SE DOBIJU NA STUDENTSKOJ SLUŽBI)

ONI STUDENTI KOJI ĆE BRANITI ZAVRŠNI RAD U SEPTEMBRU, ISTO TREBAJU URADITI PO POČETKU RADA STUDENTSKE SLUŽBE U AVGUSTU (DATUM ĆE BITI OBJAVLJEN NA OGLASNOJ PLOČI I WEB STRANICI).

25.05.2017.                                                                                                              STUDENTSKA SLUŽBA

2018-10-09T17:31:32+00:0026. maj, 2017.|Categories: Obavještenja (2. ciklus), Redovni studenti|Tags: , , |